donderdag 8 maart 2007

Sokken en stress


Tja... waar zal ik beginnen. De baby draaide zoals je kon lezen zichzelf netjes terug. Op de controle van 26 februari lag het kindje netjes met zijn hoofdje onder mijn maag. (heerlijk dat maagzuur!) Een beetje voorzichtig begon men mij op een keizersnede voor te bereiden. De controle van 5 maart daarentegen zou het beslissingspunt worden. Tot de verbazing van zowel de dokter als onszelf was de kleine met zijn koppie in hoofdligging getuimeld. Dat scheelt een heleboel stress! En nu hopen we op een spontane start van de bevalling...
De sokken op het plaatje heb ik gebreid van de bol Regia die ik van Sandra had gekregen in de "World of Colours"swap. Ze hebben een randje dat omgeslagen wordt. Mijn dochter vindt ze grappig en wil ze graag hebben. Patroon is netjes uit mijn duim gezogen!
Daarnaast heb ik nog wel het een en ander gebreid; een sjaal ontworpen - het patroon moet ik nog wel even vertalen naar het duits voor een andere swap, en te zijner tijd even een foto ervan maken; een baby mutsje op bestelling voor een kennis, de testsokken waar ik mee bezig was, zijn ook af en nu ben ik met een ander baby mutsje bezig van een restje Opal garen.
Famu: Graag zou ik het patroon van de Rovaniemi want van je willen ontvangen. In ruil heb ik - als je interesse hebt, het patroon van een Nederlandse want voor jou. Ik hou nog even geheim welk patroon... maar mail me gerust als je interesse hebt!
~!~~!~
The socks on the photo are a pattern, designed by me. My daughter is the lucky one who is going to receive them. I have knitted more, besides the stress in the last weeks of my pregnancy - which is a long story. To make it really short: I am glad that the baby finally turned in position - saving me from a C-section. Next week on Monday I have to get back on control again. :-)

3 opmerkingen:

 1. I'm glad you and the baby are doing well.

  Those socks rock! They are so beautiful!

  Ruinwen
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very pretty socks!

  Good luck with the baby! I know how uncomfortable the home stretch is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bianca, I'm so glad to see your post. You've been quiet on the list and I was a little worried! I'm glad to hear the baby has decided to cooperate. Take care.

  BeantwoordenVerwijderen