donderdag 7 juni 2007

Uitdaging:ik ben een jurk aan het breien! / Challenge: I am knitting a dressJe zou het zo niet zeggen als je dit plaatje ziet, maar dit is een stukje van het achterpand van een gebreid jurkje.Ik heb het onder de scanner gelegd en een gedeelte gescand.

T. vroeg iemand die het voor haar wilde maken en ik heb erop gereageerd. Het patroon heeft ze gevonden in de Burda van mei 2007. Ik moet zeggen dat het garen wat ze heeft gekozen erg lekker breit, en ik denk qua dikte dat ze het te zijner tijd in de winter ook wel kan dragen. Ik hou je verder op de hoogte van de vooruitgang :-)

You'll probably don't guess when you see this image, but this is a little piece of the back from a knitted dress. I placed my work under the scanner and scanned a fragment out of it.

T. asked someone who was able to knit it for her and I responded. The pattern was found in a sewing magazine named Burda (May 2007). I have to say that the yarn she chose for this dress knits away like a breeze. She'll be able to wear it in winter as the yarn is very comfortable. I'll keep you posted!

3 opmerkingen:

  1. This sounds absolutely interesting - I'm really looking forward to seeing more of this dress! Happy Knitting!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. What lovely colors. I can't wait to see how it comes out! :)

    BeantwoordenVerwijderen