dinsdag 18 april 2006

Een productieve week/A productive week


Er was niet veel tijd om online te zijn deze week. Veel dingen te doen, en zowaar ook het een en ander af gekregen. We zijn naar Moordrecht geweest, naar de Wolschuur, en hebben daar katoen gekocht. Daarvan heb ik twee pannenlappen gehaakt. Konden de oude pannenlappen eindelijk worden vervangen!

Onze jongste heeft zijn sjaal af. Hij is van plan om die aan de taxichauffeuze te geven, zij is vandaag jarig. Hij heeft zelf de steken afgekant. Ik ben trots.

En ik heb een babytruitje gebreid met het Grolse patroon. Ik vind het wel een stoer ding geworden. Deze is bestemd voor de verkoop op e-beebie.nl, en anders tzt gaat die naar een vriendin, wiens dochter haar tweede kindje verwacht. We zien wel.

----


There was not much time to be online this week. I have been busy, knitting, crocheting etcetera. My youngest son finished his scarf. He is going to give it away tomorrow, as a gift for his taxi-driver, who is celebrating her birthday today.

I have crocheted two dishcloths in cotton, that we bought in a woolstore in Moordrecht. And I finished a baby-sweater in a traditional Dutch pattern. It is looking good!

2 opmerkingen:

 1. Wow that sweater is georgous!

  Please tell your son that the scarf he made is lovely! He should be very proud of himself.

  I really like the dishcloth too. The border makes the inner colors shine!

  Ruinwen
  :)

  BeantwoordenVerwijderen